Followers

Orders Availability

Thursday, October 28, 2010

Tak tahu nak pilih cheese atau choc??


dalam dilema?
tak tahu nak pilih cheese cake/choc cake?
atau nak gabungkan kedua2nya...
so SWEET VANILLA BAKERY...
mencadangkan...
cuba lah BROWNIES LAPIS CHEESE KUKUS...
brownies yang chocolateyyyy dilapis dengan lapisan cheese yang enak!!!!
boleh di pilih bersama2 dengan strawberry atau tidak...
marilah order!!


teruja nak tahu camana lapisan dalam dia.. MARI KITA POTONG~


Tadaaaaa~ macamana... ok tak??



sepotong mana cukup! marilah order sebiji cake~~~



dessert selepas makan nasi~ wee.


Gambar2 bawah nie semua order brownies lapis cheese kukus....


ordered by kak fiey


request nak strawberry banyakkk222...


ordered by akmal..ni dipenuhi lapisan choc picnic


ordered by amy kor
ordered by dinie


ordered by kak yatt

4 comments:

  1. terel nye bwat kek...mcm scret resepi gitu...

    ReplyDelete
  2. medical student, tp sempat amek2 order kek..
    cayalah!!!

    ReplyDelete
  3. salam....pandainya awak buat kek..sambil belajar sambil ambik tempahan..bagusnya....nape blog awak yg 1tu dah xdapat buka ye.dah tutup kew..kat situ banyak resepi2 yg best..amy ingat nak wat tart nenas bentuk buah tu...amy suka tengok blog awak..pe2 pon semoga maju jaya dalam kehidupan...amyqistina.

    ReplyDelete